Je eigen ik zijn

We zijn snel geneigd om onszelf te verliezen in onze gedachten, je overtuigingen en patronen. Het gevolg kan zijn dat je jezelf afsluit en verder van jezelf komt te staan. Je verliest de verbinding met je eigen lichaam, je eigen gevoel, intuïtie en intimiteit. Je kan je laten leiden door verwachtingen van anderen. Je bent geneigd je continue aan te passen en verliest daarbij eigen grenzen uit het oog. Je ervaart een blokkade om emoties toe te laten……
Om te mogen ervaren hoe je aanwezig bent, hoe je in het leven staat, hoe je omgaat met jezelf en wat de consequenties daarvan zijn voor jezelf en je dagelijkse leven, zorgt vaak voor een enorme eye- opener.
Ik wil met je opzoek naar jouw authentieke ik.

Herken je dit?

Je bent kritisch naar jezelf

Je komt niet tot ontspanning

Je laat je gevoel niet toe

Durft je eigen grenzen niet aan te geven

Gevoel dat je je continue aanpast

Moeite met keuzes maken

Ontdek wat het met je doet als je vanuit je gevoel, je intuïtie en je hart in het leven staat. Wat zou er anders zijn, hoe zit het dan met verwachtingen, aanpassen en keuzes maken?  Dat je deze niet maakt op basis van (belemmerende) gedachten en gedragspatronen maar puur vanuit jouw. 

Close helpt je om belemmerende emoties en gedachten los te laten waardoor je meer in verbinding komt met jezelf, je authentieke ik. Je leert patronen te herkennen, erkennen en los te laten. Je zult ervaren dat je door open, echt, kwetsbaar en vol vertrouwen jezelf te zijn je dit terug krijgt van je omgeving. 

Blij met jezelf:

Te bereiken doelen kunnen zijn :

  • Heb je meer inzicht in wie jij ten diepste bent.
  • Maak je beter contact met je gevoel en intuïtie en weet je wat goed voor je is.
  • Ervaar je meer zelfvertrouwen
  • Geef jij je grenzen beter aan.
  • Kun je betere keuzes maken
  • Herkent eigen gedragspatronen
  • Durft (belemmerende) gedachten los te laten

Duur sessie: 1,5 uur 

Kosten: 130 euro