Over Mij

De puzzelstukjes op zijn plek.

Hoi, ik ben Sabina

Ik leefde mijn leven. Niks mis mee maar toch was er altijd die onrust, drukte in mijn hoofd en lijf. Ik kon moeilijk ontspannen en wist niet goed hoe ik bij mijn gevoel kon komen. Grenzen aangeven en doorslaan in mijn gedachten. Afvragen wat anderen ervan zouden vinden en daarin mezelf verliezen….. tot het moment dat ik mijn eigen identiteit, mijn eigen gevoel van intimiteit ontdekte. Mijn authentieke ik.

Mijn eigen ik kwam helemaal boven drijven. Wat een openbaring, wat een ruimte en wat een rust.   Ik weet wie ik ben, kan staan voor mijn eigen overtuigingen. Maak verbinding met mezelf en makkelijk met de ander.

Ik ervaar de impact van gezonde intimiteit op mensen. Welke belangrijke rol dit speelt in het dagelijkse leven om prettig in het contact te staan met jezelf, de mensen om je heen, in een fijne omgeving. Vanuit mijn expertise en ervaring coach ik in een open en fijne sfeer waarin alles gezegd kan worden. Ik krijg energie om samen te ontdekken, te ervaren en stappen te zetten.

 

 

 

 

 

 

De ervaring en de resultaten zie ik terug bij de vrouwen die in mijn praktijk komen, bij de jongeren en hun sociale omgeving binnen het onderwijs, als resultaatgerichte behandelaar binnen de SGGZ.

Een nieuwe uitdaging voor mij is om docenten te scholen zodat zij in staat zijn om met hun studenten issues rondom relaties, de verscheidenheid aan seksualiteit en intimiteit bespreekbaar te maken. Ik kijk ernaar uit om het taboe rondt dit onderwerp iets te kunnen verbreken zodat jongeren, die vol in hun seksuele experimentele fase zitten, dit kunnen, durven en mogen bespreken met hun mentor. Dit zal veel jongeren echt een steun zijn.

 

Eerst kennis maken

Wil je meer weten over de trajecten die ik aanbied, mijn werkwijze en hoe ik jou verder kan helpen? Plan dan een vrijblijvend gesprek bij mij in. Hierin kunnen wij onze verwachtingen over en weer uitspreken en vaststellen of we een ‘klik’ hebben om samen te werken.

Wanneer jij je door mij laat coachen, draait het om jou. Daarom zal mijn begeleiding altijd volledig afgestemd zijn op jou en jouw coachthema(s).

Uiteraard vinden onze gesprekken in absolute vertrouwelijkheid plaats.

Mijn Aanpak:
 • We doen het samen
  Gedurende het traject hebben wij samen de verantwoordelijkheid over het proces. Na iedere sessie streef ik ernaar dat jij ervaart dat je al verder bent gekomen. Natuurlijk moet je daarvoor aan het werk en uiteraard kost het je tijd. Jouw inzet beperkt zich niet alleen tot onze gezamenlijke sessies. Vaak besluiten wij elk gesprek met een ondersteunende, reflecterende opdracht die jou verder helpt.
  Mijn rol tijdens onze sessies is naar jou luisteren, je uitdagen en confronteren daar waar nodig. Ik houd je een spiegel voor, geef nieuwe inzichten, fungeer als sparringpartner en leer hoe jij uit jouw comfortzone durft te stappen.

  Een uitdagende en leuke stap

  Natuurlijk zal je af en toe uitdagingen tegenkomen, wellicht is dat spannend, maar dat hoort ook bij een coachtraject. Belangrijk is dat het iets toevoegt aan jouw leven, dat je er geïnspireerd en gemotiveerd door raakt en dat je er blij van wordt.

  Ik ben er

  Als je bij mij een coach traject doet kun je ook buiten de sessies om met mij overleggen, vragen stellen of even sparren.
  De coaching vindt plaats in en rond Zwolle. In de bossen en in mijn coaching ruimte voor een gesprek of om obstakels in het lichamelijk contact te verminderen door middel van aanraking.