Focus wandeling

Vind je het lastig om je aandacht ergens bij te houden? Heb je vaak een rusteloos gevoel en ben je ongeduldig?

De Focus wandeling is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met ADHD of kenmerken van ADHD.  Je kunt flink last ervaren van het hebben van ADHD, maar je kunt het ook heel goed in je eigen voordeel gebruiken. Tijdens onze wandelingen (zowel individueel als in groepsverband mogelijk) gaan wij aan de hand van oefeningen onderzoeken op welke manier jij het beste uit de verf komt, hoe jij jouw flow positief kunt gebruiken, inzicht krijgt in je eigen ik, jezelf beter leert begrijpen. Je eigen blauwdruk die vol energie en kracht positief gebruikt gaat worden.

Geef het beste van jezelf!

Herken je dit?

Onrust in je lijf

Snel afgeleid

Moeite met grenzen stellen, keuzes maken, voor jezelf kiezen

Snel verveeld

Herken je ook sommige van deze punten? :
 • Het lijkt alsof mijn gedachten alle kanten opschieten. Ik denk aan veel dingen tegelijk en het lijkt nooit echt rustig in mijn hoofd.
 • Ik verveel me snel. De hele dag hetzelfde doen? Ik snap niet wat mensen daaraan vinden. Na een uurtje heb ik het wel gezien.
 • Ik heb de neiging eerst te doen en dan pas te denken. Als kind had ik dat ook al.
 • Ik heb moeite met stilzitten. Ik zit vaak te friemelen of bijvoorbeeld met mijn voeten te tikken.
 • Ik zou rust in m’n hoofd willen. Blij willen zijn met wat ik heb. Af en toe word ik gek van die eeuwige onrust. Soms lukt het om een tijdje die rust te vinden. Maar op de achtergrond blijft altijd dat gevoel aanwezig dat ik iets anders wil.
 • Ik maak vaak slordigheid foutjes. Dan heb ik bijvoorbeeld ergens overheen gelezen en daardoor geef ik het verkeerde antwoord.
 • Ik heb er moeite mee om een boek uit te lezen. Ik heb daar A) gewoon de rust niet voor B) geen geduld voor de trage verhaallijn en C) ik word afgeleid door van alles en nog wat.
 • Ik heb weleens het gevoel dat ik anders denk dan de meeste mensen. Zij begrijpen mij niet en ik begrijp hen niet.
 • Als ik een nieuwe baan heb, dan zie ik heel snel wat er anders/sneller/beter kan. Ik doorzie snel patronen. Ik sta te popelen om de verbeteringen door te voeren. Het is dan ook frustrerend als dat niet direct kan, of als men mijn verbeteringen niet nuttig vindt.
 • Ik kan niet tegen labeltjes in mijn kleding. Als die me irriteren, dan moeten ze er NU uit. En sokken met naadjes of bepaalde stoffen, zoals polyester of wol zijn bij mij echt verboden.
 • Ik ben een out of the box denker! Ik kom met de meest creatieve oplossingen, waar niemand anders aan denkt.

Wil jij ook meer rust?
Meld je vandaag nog aan en wandel mee.

Duur sessie: 1,5 uur 

Kosten: 130 euro

Individueel & Groepsverband

 

Doelen tijdens de focus wandeling:

Laat je je niet meer meeslepen door alle prikkels van buitenaf.

Weet je wat ADHD voor jou betekent.

Kun je je creativiteit en alle andere voordelen van ADHD behouden.