Stressvrij(er) door het leven!

De combinatie van natuur, de omgeving en lichamelijke activiteiten, verzorgen de kracht van wandelcoaching.

 

Ervaar je spanning, stress dan is bewegen, lichamelijke activiteit een goede manier om stress te verminderen. Als je tot rust wilt komen dan is een wandeling door het bos heerlijk om te doen. Een manier om je negatieve gedachten, lichamelijke spanningen en tegenslagen de baas worden.

Als je het bewegen combineert met heerlijk naar buiten gaan en zuivere lucht in ademend, maak je het compleet. Het is echter wel belangrijk dat je dit op de juiste manier doet.  Het moet regelmatig gebeuren en je lichaam moet de fysieke belasting wel aankunnen. Daarom is wandelen ideaal, als je niet een echte sporter bent.

 

 

Wandelen levert fysieke voordelen op:

lichamelijke spanningen verminderen

door de juiste ademhalingstechnieken krijgt je lijf meer zuurstof en verbetert je bloedsomloop

afvalstoffen verlaten je lichaam

je spieren en gewrichten worden soepel en sterker

Wandelen levert mentale voordelen op:

De natuur helpt je om je dagelijkse problemen te relativeren

De natuur helpt je om je gedachten te verhelderen. Door de verschillende oefeningen zul je een soort van meditatie ervaren die het proces ondersteunen.

Profijt ervaren van het wandelen.

Om je stressniveau te verlagen helpt het om regelmatig te wandelen.  Iedere dag een kwartier heeft een groter resultaat dan af en toe een uur. Probeer minimaal twee keer per week een moment vrij te maken om een wandeling te maken. Ga dit niet forceren, het moet een fijne en plezierige activiteit zijn anders hou je het niet vol. 

Wil jij je energie en creativiteit laten stromen? Om je intuïtie en dus je creativiteit de ruimte te geven, moet je uit je normale ritme en omgeving de gebaande paden verlaten. Ontdek jouw creativiteit door met de wind in je haren en de zon in je gezicht, te werken aan nieuwe inspiratie en mogelijkheden. Doe eens gek, trek je wandelschoenen aan en laat je creativiteit en energie weer stromen. 

In deze training ( 3 keer 2 uur) doen wij  een beroep op jouw intuïtie en je inlevingsvermogen. Door onze vragen en oefeningen ga je anders denken waardoor je oude gedachtepatronen kunt gaan loslaten en nieuwe zich kunnen ontwikkelen. Je intuïtie bevordert en je creativiteit neemt toe. We laten je voelen, zien en ruiken! Het gelijktijdig lopen en praten, maakt hoofd en lichaam met elkaar verbonden en daarmee het verstand en het gevoel.