Verbinden met de ander


Blijf jezelf in relatie tot anderen!

Intimiteit is een van de essentiële aspecten van ons mensen in het leven. Intimiteit komt namelijk voor in iedere gezonde relatie. Of het nu gaat om een vriendschap, met een levenspartner, je kinderen of op het werk. Intimiteit is onze levensader.

Intimiteit is veelomvattend en gaat eigenlijk altijd om de verbinding op basis van vertrouwen.

Jezelf blijven in een relatie is zo eenvoudig nog niet. We vinden allemaal dat we gevoelens en gedachten open en eerlijk moeten delen met anderen, vol vertrouwen, zeker met goede vrienden en partners. Maar soms blijkt dat die eerlijkheid een ander kan kwetsen. Of dat de relatie met die persoon er minder hecht door wordt.

Bij jezelf blijven in een relatie is naast communicatie, intimiteit en openheid ook een innerlijke kwestie. In de omgang met anderen is er voortdurend spanning tussen ons ware zelf en ons relationele zelf, tussen authentiek zijn en verbondenheid.

Ik wil met je opzoek naar jezelf in relatie tot de ander.

Herken je dit? :

Moeite ervaren om verbinding aan te gaan (met jezelf, met de ander)

Lastig vinden om vriendschap/relaties aan te gaan/te onderhouden

Blokkades ervaren op het gebied van intimiteit

Niet goed weten hoe je je gevoel kunt toelaten

Lastig om open en kwetsbaar te kunnen en durven zijn

Gevoel van eenzaamheid

Angst voor lichamelijk contact

Close together is gericht op hoe jij omgaat en waar jij staat in relatie tot de ander. Om meer de balans te brengen tussen je authentieke ik en je relationele ik. Hoe je intimiteit ervaart en kunt toelaten.

Tachtig procent van het ervaren van spanning en gezondheidsklachten komt voort uit problemen in de relatie, intimiteit en seksualiteit (R.I.S.). Vaak staan de symptomen centraal in plaats van de persoon zelf. Van belang is om naar jou proces te kijken, waar komt de spanning , de emotie vandaan. Het is een totaal nieuwe benadering van therapie op het gebied van relatie, intimiteit en seksualiteit. Geen eindeloze sessies waarbij we probleemgericht werken maar vanuit een totaal nieuwe energie, aanpakken bij de kern.  De methodiek die wel werkt omdat we vanuit de diepte bloot leggen waar je staat en waar het echt omgaat. Om tot de kern te komen werkt Close met de relatiewijzer. Aan deze wijzer is jarenlang wetenschappelijk onderzoek vooraf gegaan.

Deze coaching biedt je tal van nieuwe inzichten, relationele tips die een positieve invloed zullen hebben op je eigen leven en je relatie(s) met anderen. Het geeft je handvaten op weg naar levensvreugde.

Klinkt dat aantrekkelijk?

Stralen van energie:

Doelen kunnen zijn :

  • Meer inzicht in wie jij ten diepste bent.
  • Beter contact maken met je gevoel en intuïtie en weet je wat goed voor je is.
  • Ervaar je meer zelfliefde en acceptatie.
  • Geef jij je grenzen beter aan.
  • Begrijp je beter wat jouw beweging is in relaties.
  • Blijf je in verbinding met jezelf in het contact met anderen.
  • Minder moeite ervaren met lichamelijk contact

Duur sessie: 1,5 uur

Kosten per sessie: € 130